Szülinap és köszönet

Nem voltam valami tevékeny ebben a hónapban, no nem a sütésben, hanem a blogírásban. De megvan az oka: nagy esemény volt tegnap, kicsi lányom már hónapok óta tervezi, szervezi ezt a napot. Ma lett 9 éves, de tegnap volt a nagy családi buli. Így húsvétig még szusszanhatunk egyet.
Úgyhogy sok-sok-sok boldog szülinapot, Hédikém!

Péntek óta folyt a sütés-főzés, hogy aztán néhány óráig jól érezzük magunkat. De megéri, hisz olyan ritkán jön össze a család. A gyerekek szülinapja egyik ilyen alkalom, s esetleg a húsvét, karácsony. Meg nagy ritkán egy-egy kerti parti, de csak a család egy részével jön össze. Szép volt, jó volt, s adott egy rakás feltölteni való süti:-) Majd sorra jönnek.

A blogról...tulajdonképpen saját magam lefoglalására vágtam bele, aztán felfedeztem, hogy nézettségi statisztika is létezik. Örömmel tapasztaltam, hogy néhányan azért rátaláltak. Hogy még jobban örüljek, kértem, hogy vegyék fel a gasztroblogok gyűjtőoldalára irományaimat. Ez kb. egy hét múlva meg is történt, köszi Nektek! Első követőm is megvan, köszi, Aicus! Köszönetképpen küldök virtuálisan egy csokor tulipánt a kertemből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Málnás szelet

 Minél hosszabb ideig nem írok, annál nehezebb visszatérni. Már  a címadásnál is bajban voltam! :D Végül úgy döntöttem, nem cifrázom túl.  N...